0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Top 11 Λόγοι για να επιλέξετε το Easy Point για την σταδιοδρομία σας

Top 11 Λόγοι για να επιλέξετε το Easy Point 

1. Ευκαιρίες για εξέλιξη!

Έχουμε ανθρώπους με εκπληκτική εμπειρία σε κάθε τομέα, εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα και φιλοσοφία εσωτερικής εξέλιξης που μας βοηθάει να παίρνουμε άπειρους ανθρώπους με ενθουσιασμό και όρεξη και να τους εξελίσσουμε σε δυναμικούς επαγγελματίες. Για αυτό και το 98% των συνεργατών οι οποίοι στελεχώνουν υψηλόβαθμες θέσεις ήταν ήδη υπάλληλοι της εταιρίας.

 

2. Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε τις προσπάθειες!

Η επιβράβευση και παρακίνηση των συνεργατών ανεξαρτήτου ηλικίας καθώς επίσης και η εξέλιξη είναι οι λόγοι που μας κάνουν πρωταγωνιστές στην αναζήτηση και επιλογή κάθε νέας επαγγελματικής εμπειρίας.

 

3. Θα μάθετε πάρα πολλά πολύ γρήγορα!

Στο Easy Point-EBW οι νέοι συνεργάτες μας μαθαίνουν πολύ σύντομα όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για το αντικείμενό τους. Μέσω εκπαίδευσης στη θέση εργασίας (οn-the-job) και διαρκούς μάθησης (life long learning), γίνονται συνεχώς δέκτες νέων γνώσεων.

 

4. Η γνώμη σας «μετράει»!

Μέσω των ανοιχτών συναντήσεων (open meetings) και της δυνατότητας άμεσης πρόσβασης στους συναδέλφους ανώτερων θέσεων (open offices) θέλουμε να εξασφαλίζουμε την άμεση επικοινωνία με την πηγή.

 

5. Εργασία στα μέτρα σας!

Ο κάθε συνεργάτης είναι μοναδικός, με διαφορετικά ταλέντα, ενδιαφέροντα και δεξιότητες. Το μέγεθος της εταιρίας και η ταχεία ανάπτυξη επιτρέπουν στους συνεργάτες μας να βρουν μια θέση στα δικά τους μέτρα!

 

6. Στοχεύουμε στην πρώτη θέση!

Μας αρέσει να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και για αυτό δουλεύουμε όχι μόνο για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας αλλά και για να ξεπερνάμε με το αποτέλεσμα τον ίδιο μας τον εαυτό. 

 

7. Μας αρέσει η συνεχής αλλαγή!

Στο Easy Point - EBW δεν επαναπαυόμαστε και θέλουμε διαρκώς να αλλάζουμε και να οδηγούμαστε σε νέες καινοτομίες. 8. Συγκρικό Πλεονέκτημα - Προσαρμοστικότητα

Στο Easy Point οι αυτοματισμοί της μηχανογραφησής μας πρωτοπόροι για τα Ελληνικά δεδομένα μας παρέχουν συγκριτικό πλεονέκτημα. Ταυτοχρόνως προσαρμοζόμαστε καθημερινά στο μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον αποτελώντας πηγή εμπειριών.

 

9. Φιλικό και νεανικό περιβάλλον εργασίας!

Σε ένα περιβάλλον όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 26 έτη, οι φιλικές συναδελφικές σχέσεις δίνουν χαρά στην εργασία, μας δένουν με την ομάδα και επιτρέπουν την ανάδειξη των ατομικών ικανοτήτων μέσα από την ομαδική δραστηριότητα. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που ένας υποστηρίζει τον άλλο.

 

10.Easy Point σημαίνει εργασία και χαρά!

Εργασία... μετά μουσικής κάθε μέρα, όλη μέρα. Η δουλειά στο Easy Point έχει αποκτήσει νέο νόημα...

 

11. Ανταγωνιστικές παροχές!

Βonus, εκπτώσεις σε όλα μας τα προϊόντα, βραβεύσεις και εκδηλώσεις... Οι ανταγωνιστικές παροχές αποτελούν την υλική ανταμοιβή των συνεχόμενων προσπαθειών μας.

Loading...
Παρακαλώ Περιμένετε..
ΦΕΥΓΕΙΣ; Στάσου...Που ΠΑΣ;
ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΑ
Απο Την Παραγγελία Σου
Τουλάχιστον Δώσε Μας Το email Σου Για Να Μη Χαθούμε, Να Μαθαίνεις Πρώτος Μεγάλες Προσφορές, Εκπτώσεις Και Για Να Κερδίζεις!
ΘΕΛΩ ΔΩΡΑ!
Κουπόνι: df56s5d8