Η Toshiba Corporation είναι μια ιαπωνική εταιρεία πολυεθνικού ομίλου που εδρεύει στο Τόκιο, Ιαπωνία. Τα διαφοροποιημένα προϊόντα και οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν την τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών εξοπλισμός και συστήματα, ηλεκτρονικά εξαρτήματα και υλικά, συστήματα ισχύος, συστήματα βιομηχανικής και κοινωνικής υποδομής, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, οικιακές συσκευές, ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό γραφείου, φωτισμού και logistics. Τα προϊόντα της Toshiba περιλαμβάνουν επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστέςtabletserversσυσκευές αποθήκευσηςοθόνεςLED, LCD και plasma τηλεοράσειςsmartphones και περιφερειακά.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Toshiba. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Toshiba καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Αγαπάμε όλα τα Smartphone και Tablet της Toshiba και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Toshiba, Service συσκευών Toshiba η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.