Τα Playstation είναι ένα εκπληκτικό δημιούργημα της Sony. Αποτελεί μία από τις καλύτερες παιχνιδομηχανές ή κονσόλες όπως τις γνωρίζουμε. Όλα τα μοντέλα Playstation έχουν φανατικούς κατόχους από τα πρώτα Playstation 1 - PS One μέχρι το πρόσφατο μοντέλο Playstation 4 - PS4. Τα Playstation έχουν εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και μεγαλώνουν με αυτά εκατομμύρια γενιές.

easyservice-playstation-repair-service

Εδώ στο EasyService είμαστε λάτρεις των παιχνιδομηχανών της Sony. Αγαπάμε όλα τα Playstation , έχουμε χιλιάδες ανταλλακτικά σε στόκ οπότε είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε όλα τα μοντέλα Playstation από τα πρώτα μέχρι τα πιο πρόσφατα. Εκτός από τις επιτραπέζιες παιχνιδομηχανές Playstation της Sony, επισκευάζουμε και κάνουμε Service και σε όλες τις φορητές κονσόλες της Sony όπως το Playstation Portable - PSP και το PS Vita.

Επισκευάζουμε και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη:

- Service Επισκευή Playstation 4
- Service Επισκευή Playstation 3
- Service Επισκευή Playstation 2
- Service Επισκευή PSP
- Service Επισκευή PS Vita

easyservice-playstation-repair

Επίσης Λατρεύουμε όλα τα LaptopTabletΥπολογιστές,  Smartphone ,TabletTηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και Κάμερες - Φωτογραφικές Μηχανές της Sony και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Sony, Service συσκευών Playstation Sony η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.