Η Lenovo είναι μια κινεζική πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας με έδρα το Πεκίνο, η Κίνα και τη Morrisville, Βόρεια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί προσωπικούς υπολογιστές, Laptopυπολογιστές tablet, smartphone, σταθμούς εργασίας, servers, ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης, λογισμικό διαχείρισης και έξυπνες τηλεοράσεις. Το 2015, η Lenovo ήταν ο μεγαλύτερος πωλητής των προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο με πωλήσεις μονάδων. Εξαγόρασε το τμήμα προσωπικών υπολογιστών της IBM και εμπορεύεται τη γραμμή ThinkPad των φορητών notebook υπολογιστών, γραμμή IdeaPad των notebook laptop, IDEACENTRE γραμμή των σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, Yoga γραμμή φορητών υπολογιστών notebook, και τη γραμμή ThinkCentre των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Lenovo. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Lenovo καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους, πιστοποιημένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Αγαπάμε όλα τα Smartphone, υπολογιστές και Tablet της Lenovo και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Keep Calm, Call EasyService and SMILE! Για επισκευή Lenovo, Service συσκευών Lenovo η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.