Η Fujitsu Ltd., που συνήθως αναφέρεται ως Fujitsu, είναι μια ιαπωνική πολυεθνική εξοπλισμό και υπηρεσίες πληροφορικής της εταιρείας που εδρεύει στο Τόκιο, Ιαπωνία. Το 2015, ήταν η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής του κόσμου μετράται με υπηρεσίες πληροφορικής έσοδα (μετά από την IBM, η HP και η Accenture). Fortune ονομάζεται Fujitsu ως μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κόσμου και μια εταιρεία Global 500. Τα προϊόντα της Fujitsu περιλαμβάνουν επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστέςtabletserversσυσκευές αποθήκευσηςοθόνεςLED, LCD και plasma τηλεοράσειςsmartphones και περιφερειακά.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Fujitsu. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Fujitsu καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Αγαπάμε όλα τα Smartphone και Tablet της Fujitsu και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Fujitsu, Service συσκευών Fujitsu η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.