Δωρεάν Παραλαβή / Αποστολή

Θέλετε να επισκευάσετε την συσκευή σας αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας; Πώς θα σας φαινόταν να έρθουμε εμείς σε εσάς; Ναι σωστά διαβάσατε! Στo EasyService προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση. Χαμογελάστε το EasyService είναι εδώ και με πολύ απλά βήματα αναλαμβάνουμε τα πάντα.

easyservice-dorean-metaforika

1. Επικοινωνία: Μην χάνετε άλλο χρόνο, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και σε χρόνο ρεκόρ η συσκευή σας θα είναι στα χέρια σας επισκευασμένη, λειτουργική και με την εγγύηση του EasyService. Συμπληρώστε την φόρμα που εμφανίζεται στα αριστερά σας ή ( αν δεν βλέπετε την φόρμα πατήστε εδώ ), περιγράψτε μας την συσκευή την οποία θέλετε να επισκευάσουμε καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και άμεσα ο εξειδικευμένος τεχνικός για την συσκευή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Αν επιθυμείτε μπορείτε φυσικά να αποστείλετε εσείς την συσκευή σας ( με δέμα ) ή να μας τη φέρετε στο επισκευαστικό μας κέντρο στο Μαρούσι. Είμαστε πάντα δίπλα σας ☎210 30040406934303614(κλήση ή μήνυμα), στο SKYPE (προσθήκη επαφής easyservicegr )  ή αφήστε μας μήνυμα στην εφαρμογή Viber στο 6934303614 - EasyService Support 

Με την παραλαβή της συσκευής σας από το EasyService θα έχετε συνεχή ενημέρωση με sms και email για την πορεία της επισκευής σας. ( Μην αμελήσετε να μας ενημερώσετε με το email σας και τον αριθμό κινητού σας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και συνεχώς).  

2. Συσκευασία συσκευής: Προκειμένου να παραλάβουμε τη συσκευή σας σε σωστή κατάσταση χωρίς αυτή να υποστεί περαιτέρω βλάβη, είναι σημαντικό να τη συσκευάσετε σωστά. Προτείνουμε να κάνετε σωστή και καλά προστατευμένη συσκευασία (χρησιμοποιώντας χαρτόκουτο ή χαρτιά εφημερίδας - περιοδικών) ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την εργοστασιακή συσκευασία εφόσον την έχει κρατήσει. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρετησή σας να γράψετε πάνω στη συσκευασία το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που πιθανόν έχει ανάγκη η συσκευή σας.

3. Αποστολή συσκευής:

Την στέλνετε με χρέωση δική μας στη διεύθυνση με τις εταιρείες: 

Γενική Ταχυδρομική(210 4851100) για εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής (Υπόλοιπη Ελλάδα) ή

ΑΙΟΛΟΣ Courier (210 5220039για εντός λεκανοπεδίου αττικής ή

- Ζητήστε να σας καλέσουμε για να αας βοηθήσουμε και να τα αναλάβουμε όλα εμείς.


Δεν υπάρχει κόστος ελέγχου. ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικός Έλεγχος. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το χαμηλότερο δυνατόν κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την επισκευή της συσκευής σας, το Easyservice, έχοντας υπόψιν την καλύτερη σας, αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας, για να την παραλαβή χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά! Στη συνέχεια, εφόσον συμφωνήσετε για να προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής σας κι αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε το Easyservice.gr αναλαμβάνει την αποστολή της συσκευής σας, στο χώρο σας, πάλι χωρίς δική σας επιβάρυνση

4. Κόστος Επισκευής: Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν τον απαραίτητο έλεγχο για τη διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά αλλά και με email και μήνυμα στο κινητό σας για το κόστος της επισκευής πάντα σε όσο το δυνατόν οικονομικότερες τιμές. Η πληρωμή γίνεται με όποιο τρόπο σας βολεύει όπως αντικαταβολή με την εταιρεία που θα σας παραδώσει επισκευασμένη την συσκευή σας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρέωση πιστωτικής κάρτας, πληρωμή με Paypal, πληρωμή με Viva Payments.

easyservice-dorean-metaforika-free-shipping

Προσοχή! Προτείνουμε να υλοποιηθεί όσο γίνεται καλύτερη συσκευασία της συσκευής από τον πελάτη ώστε να είναι πλήρως προσταστευμένη κατα την μεταφορά της.  Οι τεχνικοί θα ολοκληρώσουν την εργασία το συντομότερο δυνατόν ώστε να παραλάβετε τη συσκευή σας επισκευασμένη άμεσα. Γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε τη συσκευή σας και πόσο απαραίτητη είναι για την καθημερινοτητά σας.

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνουμε μόνο 7 € για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών και του τεχνικού ελέγχου. 

Με λίγα λόγια, αν υπάρξει επισκευή, δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από ή προς τον χώρο σας σε καμία περίπτωση. Τα αναλαμβάνει όλα το Easyservice.gr για εσάς! Κάντε μια Αίτηση Επισκευής τώρα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πότε θέλετε να παραλάβει η μεταφορική από το χώρο σας!

Συμπληρώστε μια αίτηση επισκευής στο EasyService και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς !!!!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, περιγράψτε μας την συσκευή την οποία θέλετε να επισκευάσουμε καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και άμεσα ο κατάλληλος τεχνικός για την επισκευή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αν επιθυμείτε να στείλετε εσείς το δέμα σας ή να μας το φέρετε στα εργαστήρια μας στο Μαρούσι μπορείτε να παραλείψετε τα τελευταία δύο πεδία που αφορούν την ημερομηνία παραλαβής και το ωράριο. Συμπληρώστε τα αν επιθυμείτε να στείλουμε εμείς την εταιρεία μεταφορών στην διεύθυνση σας σε συγκεκριμένη ημέρα για να παραλάβει τη συσκευή σας.

Χρόνος επισκευής: 
Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει βλάβη από νερό ή πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 7 ημέρες για να σας επιστραφεί.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Καλέστε μας στο  210 3004040 , 6934303614, στο SKYPE (προσθήκη επαφής easyservicegr ), επισκεφτείτε μας για να γνωριστούμε , αφήστε μας μήνυμα στην εφαρμογή Viber στο 6934303614 - EasyService Support για να κλείσετε ένα ραντεβού ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.