Η Dell είναι μια αμερικανική ιδιωτική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που βασίζονται σε Round Rock, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία αναπτύσσει, πωλεί, επισκευές, και υποστηρίζει υπολογιστές και συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο, απασχολώντας περισσότερους από 103.300 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Dell πωλεί προσωπικούς υπολογιστές (PCs), Laptops, Tabletsδιακομιστές, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, περιφερειακά υπολογιστών, HDTVs - Τηλεοράσεις, Οθόνες - Monitors, φωτογραφικές μηχανές, εκτυπωτές, MP3 players. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις καινοτομίες της, στον τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Dell ήταν μια κατασκευάστρια υλικού για ένα μεγάλο μέρος της ύπαρξής της, αλλά με την εξαγορά το 2009 της Perot Systems, η Dell εισήλθε στην αγορά για υπηρεσίες πληροφορικής. Η εταιρεία έκτοτε έχει κάνει πρόσθετες εξαγορές σε συστήματα αποθήκευσης και δικτύωσης, με στόχο την επέκταση του χαρτοφυλακίου τους, από την πώληση υπολογιστών μέχρι την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες των επιχειρήσεων.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Dell. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Dell καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Αγαπάμε όλα τα Laptop, Tablet, Υπολογιστές,  Smartphone ,Tablet, TηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και Κάμερες - Φωτογραφικές Μηχανές της Dell και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Dell, Service συσκευών Dell η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.