Η ASUS αποτελεί μια κορυφαία πολυεθνική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1989 και έχει πολυετή παρουσία και πείρα στον χώρο της τεχνολογίας και των τεχνολογικών προϊόντων. Μερικά από τα προιόντα της είναι αλλά δεν περιορίζονται σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστέςtabletserversσυσκευές αποθήκευσηςοθόνεςLED, LCD και plasma τηλεοράσειςsmartphones , κάμερεςφωτογραφικές μηχανές και περιφερειακά. Η ASUS είναι ο 4ος μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρονικών υπολογιστών με βάση τις πωλήσεις της για το 2015.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές ASUS. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της ASUS καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Μας αρέσουν όλα τα LaptopTabletΥπολογιστές,  Smartphone ,TabletTηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και Κάμερες - Φωτογραφικές Μηχανές της ASUS και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή ASUS, Service συσκευών ASUS η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.