Η Acer Inc. είναι μια ταϊβανέζικη πολυεθνική υλικού και ηλεκτρονικών ειδών εταιρεία που ειδικεύεται στην προηγμένη τεχνολογία των ηλεκτρονικών και έχει την έδρα της στο Xizhi, New Taipei City, Ταϊβάν. τα προϊόντα της Acer περιλαμβάνουν επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, tablet, servers, συσκευές αποθήκευσης, οθόνες, LED, LCD και plasma τηλεοράσεις, smartphones και περιφερειακά. Προβλέπει, επίσης, e-business υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις και τους καταναλωτές. Το 2015, η Acer ήταν η έκτη μεγαλύτερη προσωπική προμηθευτή του υπολογιστή στον κόσμο. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Acer εφαρμοστεί ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, μετατόπιση από έναν κατασκευαστή σε έναν σχεδιαστή, έμπορος και διανομέας των προϊόντων, κατά την εκτέλεση των διαδικασιών παραγωγής μέσω κατασκευαστές σύμβαση. Εκτός από τη βασική της δραστηριότητα, η Acer διαθέτει το μεγαλύτερο franchise, αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, AcerLand.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Acer. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Acer καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Αγαπάμε όλα τα LaptopSmartphone και Tablet της Acer και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Acer, Service συσκευών Acer η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.