Από τις αρχές ως μια μικρή εμπορική εταιρεία, η Samsung εξελίχθηκε σε έναν παγκόσμιο κολοσσό με δράσεις σε διάφορους τομείς, όπως η προηγμένη τεχνολογία, οι ημιαγωγοί, η κατασκευή ουρανοξυστών και εργοστασίων, τα πετροχημικά, η μόδα, η ιατρική, τα χρηματο-οικονομικά, τα ξενοδοχεία και πολλοί ακόμα τομείς. Οι ανακαλύψεις και τα πρωτοποριακά προϊόντα της χάρισαν μια κορυφαία θέση στους εν λόγω τομείς, ενώ συγχρόνως προωθούν τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους. Η Samsung πωλεί προσωπικούς υπολογιστές (PCs)LaptopsTabletsδιακομιστέςσυσκευές αποθήκευσης δεδομένωνπεριφερειακά υπολογιστώνHDTVs - ΤηλεοράσειςΟθόνες - Monitorsφωτογραφικές μηχανές, εκτυπωτές, MP3 players.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Samsung. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Samsung καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Λατρεύουμε όλα τα LaptopTabletΥπολογιστές,  Smartphone ,TabletTηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και Κάμερες - Φωτογραφικές Μηχανές της Samsung και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Samsung, Service συσκευών Samsung η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.