Από τις αρχές του 1980 ως μια μικρή εταιρεία παραγωγής λογισμικού, η Microsoft εξελίχθηκε σε έναν παγκόσμιο κολοσσό με δράσεις σε διάφορους τομείς, όπως η προηγμένη τεχνολογία, η κατασκευή εργοστασίων, η ιατρική, τα χρηματο-οικονομικά, τα ξενοδοχεία και πολλοί ακόμα τομείς. Οι ανακαλύψεις τις, οι πατέντες της στο λογισμικό και τα πρωτοποριακά προϊόντα της χάρισαν μια κορυφαία θέση στους εν λόγω τομείς, ενώ συγχρόνως προωθούν τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους. Η Microsoft πωλεί προσωπικούς υπολογιστές (PCs)LaptopsTabletsδιακομιστέςσυσκευές αποθήκευσης δεδομένωνπεριφερειακά υπολογιστώνHDTVs - ΤηλεοράσειςΟθόνες - Monitors.

easyservice-service-episkevi-microsoft

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Microsoft. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Microsoft καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

easyservice-service-microsoft-support

Λατρεύουμε όλα τα LaptopTabletΥπολογιστές,  Smartphone , TηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και λειτουργικά συστήματα  της Microsoft και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους ή την τεχνική υποστήριξη τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Microsoft η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.

easyservice-microsoft-service