Οι περισσότεροι πια έχουμε στην παλάμη μας ένα Smartphone. Τα smartphone έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στην ζωή μας και είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα μας. Ένα υψηλής τεχνολογίας smartphone είναι συνήθως ακριβό και ταυτόχρονα εύθραυστο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση της συσκευής μας αλλά και προστασία, ειδικά στην οθόνη που είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε χτυπήματα, γρατσουνιές και σπάσιμο από πτώσεις ή κακομεταχείριση.

easyservice-screen-protector-glass-2
Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πάμπολλα προϊόντα προστασίας από απλές μεμβράνες/ζελατίνες μέχρι τα ειδικά γυαλιά (tempered glass) για να ενισχύσουν την προστασία της οθόνης σας. 

Oι απλές προστατευτικές μεμβράνες είναι οικονομικές, αλλά στην ουσία προστατεύουν την οθόνη σας μόνο από σκόνη, δαχτυλιές και απλές γρατσουνιές. Τα ψημένα ειδικά ενισχυμένα γυαλιά (tempered glass) από την άλλη κατασκευάζονται από ένα πρωτοποριακό υλικό που προσφέρει την τριπλάσια προστασία από την μεμβράνη και την μέγιστη προστασία σε ενδεχόμενο χτύπημα, ράγισμα ή σπάσιμο. Eίναι φτιαγμένα από ενισχυμένο ειδικής ποιότητας γυαλί, υψηλής ανθεκτικότητας, μέγιστη δύναμη κρούσης ως 18kg/cm² και απορροφητική ισχύ ώς 180g/cm². Το Τempered Glass είναι γυαλί που έχει υποστεί μια ειδική χημική διαδικασία που το καθιστά απίστευτα ανθεκτικό. Έχει πάχος μόλις 0.3mm, τοποθετείται εύκολα και ενσωματώνεται αρμονικά με την οθόνη της συσκευής σας. Το προστατευτικό γυαλί είναι 100% διαφανές και διαθέτει ειδική επίστρωση για να μην αποτυπώνει στην επιφάνεια του τις δαχτυλιές. Σε αντίθεση από μία απλή μεμβράνη, προσφέρει εκπληκτική αίσθηση στην αφή καθώς εξομοιώνει την αίσθηση της κανονικής οθόνης.

easyservice-screen-protector-glass-3

Το προστατευτικό γυαλί είναι ειδικά σχεδιασμένο να απορροφά τους κραδασμούς, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η οθόνη σε κάποια πτώση ενώ αν προκύψει κάποιο δυνατό χτύπημα αποτρέπει την οθόνη από το γίνει θρύψαλα. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του είναι η εντυπωσιακή αντιχαρακτική του αντίσταση. Έτσι η οθόνη σας δεν κινδυνεύει σε κάθε χτύπημα ή σε κάθε απρόσεχτη επαφή με κάποιο αντικείμενο, ακόμη κι αν αυτό είναι πολύ αιχμηρό. 

easyservice-screen-protector-glass-8

Το Tempered Glass αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας για τα περισσότερα smartphone και tablet και στο EasyService με την συνεργασία του EBW θα βρείτε το κατάλληλο για την συσκευή σας! Εφαρμόζοντας τα tempered glass προστατευτικά στην οθόνη του smartphone σας, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν φθορές στην οθόνη του. Προστατέψτε το από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές.Μόνο έτσι θα κρατήσετε την οθόνη σαν καινούρια.