Η LG Corporation μέχρι το 1995Lucky Goldstar είναι μια νοτιοκορεατικη πολυεθνική εταιρία. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη chaebol στη Νότια Κορέα. Η έδρα της βρίσκεται στο κτίριο της LG Twin Towers στη Yeouido-dong, Yeongdeungpo-Gu, της Σεούλ. Η LG παράγει ηλεκτρονικά είδη, χημικά, και προϊόντα τηλεπικοινωνιών και διατηρεί θυγατρικές όπως η LG Electronics, η Zenith, η LG Display, η LG Telecom και η LG Chem σε πάνω από 80 χώρες. Τα προϊόντα της LG περιλαμβάνουν επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστέςtabletserversσυσκευές αποθήκευσηςοθόνεςLED, LCD και plasma τηλεοράσειςsmartphones , κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και περιφερειακά.

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές LG. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της LG καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Λατρεύουμε όλα τα LaptopTabletΥπολογιστές,  Smartphone ,TabletTηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και Κάμερες - Φωτογραφικές Μηχανές της LG και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή LG, Service συσκευών LG η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.