Νέες φωτογραφίες κατακλύζουν το διαδίκτυο σχετικά με το τελευταίο μοντέλο iPhone της δημοφιλούς εταιρίας Apple, η παρουσίαση του οποίου αναμένεται για τον Οκτώβρη του τρέχοντος έτους. Οι φήμες γύρω από την κυκλοφορία του φουντώνουν ολοένα και περισσότερο με τους  πιστούς της εταιρίας να δηλώνουν ανυπόμονοι. Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται παρακάτω είναι αμφιβόλου προελεύσεως παρόλα αυτά φαίνεται να απεικονίζουν το νέο μοντέλο iPhone.

Για ακόμη μια φορά παρατηρείται πως δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή όσων αφορά στο σχεδιασμό σε σύγκριση με το iPhone 6S. Πάντως, μέχρι στιγμής οι αναφορές για τη νέα συσκευή δεν έχουν ενθουσιάσει τους ειδικούς, ενώ αν επαληθευτούν όσα σενάρια κυκλοφορούν για την Apple, τότε η εταιρεία ετοιμάζει δραματικές αλλαγές για το iPhone το 2017 αλλά όχι για φέτος.

 Οι αναφορές λένε ότι η Apple δεν θα αλλάξει ούτε τις ίντσες στην οθόνη και θα παραμείνει σε 4.7 και 5.5 ίντσες. Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, οι γραμμές για τις κεραίες έχουν μεταφερθεί στην πάνω και κάτω πλευρά της συσκευής, ενώ δεν υπάρχει dual camera. Η dual-camera λέγεται ότι θα μπει μόνο στο iPhone 7 Plus. Για την μπαταρία των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες, όμως η Apple έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να θυσιάσει το design για χάρη της μπαταρίας, οπότε στην καλύτερη περίπτωση περιμένουμε ίδιο μέγεθος με τα περσινά iPhone. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να βελτιώσει την αντοχή της μέσω του software.  Με βάση την πορεία της εταιρίας, τόσα χρόνια, φέτος περιμένουμε να βάλει στη ναυαρχίδα της Apple A10, μέχρι τώρα έχει βασιστεί σε dual-core setup και έχουν ακουστεί ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για αλλαγή σε 6 πυρήνες. Η πληροφορία αυτή ωστόσο δεν είναι έγκυρη στην βάση της και θα γνωρίζουμε αν προχωρήσει στην αλλαγή αυτή την μέρα της ανακοίνωσης του τηλεφώνου.