Η Huawei Technologies Co. Ltd. είναι μια κινεζική πολυεθνική εταιρία δικτύωσης και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών που εδρεύει στη Σενζέν. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει την Ericsson το 2012. Το 2014 η Huawei παρουσίασε κέρδη 5,5 δις. δολλάρια. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της  έχουν αναπτυχθεί σε περισσότερες από 140 χώρες και εξυπηρετεί σήμερα τις 5 από τις 50 μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. 

Στο EasyService επισκευάζουμε ΌΛΕΣ τις αγαπημένες σας συσκευές Huawei. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή συσκευών της Huawei καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Λατρεύουμε όλα τα LaptopTabletΥπολογιστές,  Smartphone ,TabletTηλεοράσειςΟθόνες-Monitors και Κάμερες - Φωτογραφικές Μηχανές της Huawei και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και γι αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για επισκευή Huawei, Service συσκευών Huawei η λύση είναι μία και λέγεται EasyService.