Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό της στόχο την άριστη εξυπηρέτησή σας. Παράλληλα θέλουμε να διαθέτουμε πάντα αξιοπιστία και φερεγγυότητα, ώστε να είμαστε το επισκευαστικό κέντρο στο οποίο απευθύνεστε αποκλειστικά, όποτε η συσκευή σας παρουσιάσει βλάβη ή οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα. Κεντρικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή παίζουν φυσικά τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, τα οποία είναι πάντα αυθεντικά και επώνυμα.

Εμείς φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τα ανταλλακτικά για τις επισκευές μας από τους ίδιους τους κατασκευαστές, πρόκειται λοιπόν ουσιαστικά για γνήσια ανταλλακτικά και όχι απομιμήσεις. Συνεργαζόμαστε και με το EasyBuyWorld - EBW  το οποίο διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε χιλιάδες ανταλλακτικά γνήσια, ΟΕΜ και συμβατά από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές - διανομείς (ανταλλακτικών - repair parts) της παγκόσμιας αγοράς.

easyservice-original-parts


Αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα αυτής της τακτικής μας είναι οφθαλμοφανές στην εργασία μας, αφού οι επισκευές που πραγματοποιούμε είναι πάντα ποιοτικές, χάρη στα ποιοτικά υλικά μας αλλά και την άριστη εργασία μας. Πρόκειται για επισκευές που επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την άριστη ξανά λειτουργία της συσκευής σας αλλά και την αντοχή της επισκευής αυτής στο χρόνο.

Με τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών έχουμε και τη δυνατότητα να σας παρέχουμε εγγύηση, για κάθε επισκευή που μας αναθέτετε. Η εγγύηση αυτή στηρίζεται φυσικά στην ποιότητα των υλικών μας αλλά και στην τεχνογνωσία μας. Χάρη λοιπόν στο συνδυασμό των επωνύμων ανταλλακτικών, την εμπειρία των καταρτισμένων τεχνικών-ηλεκτρονικών μας και τις άριστες τιμές μας έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού, που προτιμά το Easyservice για τις επισκευές αλλά και την αγορά των αξεσουάρ του.

Κάνε Αίτηση Επισκευής Τώρα !

Easyservice-gnisia-antallaktika