Εγγύηση Επισκευής Η δουλειά μας τελειώνει μόνο με την πιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη και την έγκριση του ή όταν εξαχθεί μη συμφέρουσα η επισκευή της συσκευής του. Η εταιρία μας παρέχει εγγύηση για τις υπηρεσίες της, τόσο στις επισκευές Software και Hardware που πραγματατοποιούνται στα εργαστήρια του EasyService όσο και στις υπηρεσίες που παρέχονται στο χώρο του πελάτη με φυσική παρουσία του τεχνικού ή εξ' αποστάσεως υποστήριξη. 

Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος για όλες τις συσκευές . Στο EasyService δεν υπάρχει κόστος για τον έλεγχο μια συσκευής, ούτε κάποια κρυφή χρέωση. Όλοι οι τεχνικοί έλεγχοι, η κοστολόγηση βλαβών για όλες τις αγαπημένες σας συσκευές Υπολογιστές, Κινητά Τηλέφωνα, Tablet, Τηλεοράσεις, Παιχνιδομηχανές,.... είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα το οποίο επισκευάσαμε παρουσιαστεί ξανά εντός των ημερών εγγύησης, που αναγράφονται στο Easyservice.gr, από την ημερομηνία επισκευής, τότε η εταιρία μας υποχρεούται σε δωρεάν παροχή υπηρεσίας προς τον πελάτη, ούτως ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα του. Ένας πελάτης δικαιούται να αιτηθεί επιστροφή χρημάτων αν και μόνο αν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχε εξ' αρχής ο εξοπλισμός του, επαναλαμβάνεται μετά από επισκευή του από τεχνικό μας. Τότε η εταιρία υποχρεούται να προβεί σε κατάθεση του πληρωτέου ποσού που κατέβαλε στον τεχνικό ο πελάτης. 

Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να προχωρήσει σε επισκευή της συσκευής του που είναι εντός εγγύηση με αλλαγή πιθανόν άλλου ανταλλακτικού που χρειάζεται, για οποιοδήποτε λόγο, τότε δεν μπορεί να κάνει χρήση της επιστροφής χρημάτων, ενώ χρεώνεται βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου η ώρα ενασχόλησης του τεχνικού, όπως επίσης και οποιαδήποτε ενέργεια ανάκτησης των δεδομένων του. Η εγγύηση δεν καλύπτει προβλήματα που προκύπτουν από κακή χρήση της συσκευής ( εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή) μετά από την επισκευή της.

EasyService-Warranty

Στο EasyService σας προσφέρουμε εγγύηση για κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε. Τα ανταλλακτικά μας είναι κατά κύριο λόγο αυθεντικά ή ΟΕΜ υψηλής ποιότητας  Στην περίπτωση ελαττωματικού ανταλλακτικού πραγματοποιούμε δωρεάν αντικατάσταση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε δεν σας καλύπτει σε περίπτωση που η συσκευή έχει υποστεί ζημιά από εξωγενείς παράγοντες( κακή χρήση του πελάτη), όπως π.χ. βρέξιμο, σπάσιμο από χτύπημα ή φυσιολογική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) iPhone, iPad, Ipod
Σας προσφέρουμε εγγύηση 12 μήνες για όλες τις καινούργιες οθόνες Ipad, Ipod, iPhone. Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά καλύπτονται από πενταετή εγγύηση. Εξαίρεση αποτελεί η μπαταρία και οι εργασίες στην μητρική πλακέτα με 6 μήνες εγγύησης. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) Υπολογιστή ( Servers, Workstations, Desktops )
Σας προσφέρουμε 1 έτος εγγύηση για την αλλαγή σκληρού δίσκου ή συστήματος ψύξης. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 3 μηνών. Ενώ οι υπηρεσίες μας και η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) Tablet (Όλων των κατασκευαστών)
Σας προσφέρουμε εγγύηση 1 χρόνo για όλες τις καινούργιες οθόνες. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) Laptop - Netbook (Όλων των κατασκευαστών)
Σας προσφέρουμε εγγύηση 1 χρόνo για όλες τις καινούργιες οθόνες. Για την αλλαγή σκληρού δίσκου, πληκτρολογίου, inverter ή συστήματος ψύξης, σας προσφέρουμε 1 έτος εγγύηση . Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) iMac, MacBook
Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση. Ακόμη σας προσφέρουμε 1 έτος εγγύηση για την αλλαγή σκληρού δίσκου ή SuperDrive iMac. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Ενώ οι υπηρεσίες μας και η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) SmartPhones, κινητά τηλέφωνα ( Samsung, Sony, LG, Nokia, HTC, Huawei, ZTE, Blackberry,...)
Οι επισκευές των συσκευών κινητής τηλεφωνίας γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά ή OEM του κατασκευαστή. Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.  Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά καλύπτονται από πενταετή εγγύηση. Εξαίρεση αποτελεί η μπαταρία και οι εργασίες στην μητρική πλακέτα με 6 μήνες εγγύησης. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) Τηλεοράσεων και Monitors (Οθονών Υπολογιστών) ( SamsungSonyLG, PhilipsPanasonic, Toshiba, ...)
Οι επισκευές των συσκευών κινητής τηλεφωνίας γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά ή OEM του κατασκευαστή. Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.  Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά καλύπτονται από πενταετή εγγύηση. Εξαίρεση αποτελεί η μπαταρία και οι εργασίες στην μητρική πλακέτα με 6 μήνες εγγύησης. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή (EasyService) Φωτογραφικές Μηχανές και Κάμερες( Nikon, Canon, Olympus, JVC, Samsung, Sony, LG, HTC, Huawei, GoPro, Contour,...)
Οι επισκευές των καμερών - φωτογραφικών μηχανών γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά ή OEM του κατασκευαστή. Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.  Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά καλύπτονται από πενταετή εγγύηση. Εξαίρεση αποτελεί η μπαταρία και οι εργασίες στην μητρική πλακέτα με 6 μήνες εγγύησης. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, σπασίματα, νερό(υγρασία) ή φυσική φθορά.

Δωρεάν Έλεγχος, Δωρεάν Μεταφορικά και Εγγύηση Επισκευής γιατί θέλουμε να γλιτώνετε χρήματα, να κερδίζετε σε χρόνο, να κάνετε την ζωή σας εύκολη και να είστε πάντα χαρούμενοι. Για αυτό είμαστε εδώ και πάντα δίπλα σας.

Κάντε μια επισκευή στο EasyService, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με την εγγύηση του EasyService και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ.