Αγαπητέ(ή), Σας Ευχαριστούμε που επιλέξατε το EasyService . Ένας εκπρόσωπός της τεχνικής υποστήριξης, θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο  210 3004040 , 6934303614, ή αφήστε μας μήνυμα στην εφαρμογή Viber στο 6934303614 - EasyService Support κι ένας υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος θα σας εξυπηρετήσει άμεσα με γνώμονα την οικονομία, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο επισκευαστικό μας κέντρο στο Μαρούσι.

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, δείτε την ενότητα "Αίτηση Επισκευής " ή στείλε μας email (info@easyservice.gr) ή ανοίξτε ένα Ticket. Είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες μας, θα σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας είναι δημιουργημένες και σχεδιασμένες µε σκοπό να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες επισκευών και τεχνικής υποστήριξης των συσκευών - προϊόντων σας. Σκεφτόμαστε και είμαστε σαν και εσάς. Θέλουμε όποτε έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποια συσκευή σας, να είμαστε οι πρώτοι που θα σκεφτείτε! Για αυτό το www.easyservice.gr προσφέρει εγγυημένα τις καλύτερες τιμές στην αγορά σε συνδυασμό με την μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να επισκευάσει τη συσκευή του χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση !

Μην ξεχνάτε ότι πάντα προσπαθούμε να ικανοποιούμε πλήρως τους 10 + 2 λόγους για τους οποίους μας επιλέξετε:

   -  Οι χαμηλότερες τιμές στην Ελλάδα, Οι χαμηλότερες τιμές στην Ελλάδα και οι μόνο!
   -  Αυθεντικά Ανταλλακτικά, επιλέξτε μεταξύ αυθεντικών και OEM ανταλλακτικών με υψηλές προδιαγραφές και κορυφαία ποιότητα. Έχουμε πάντα διαθέσιμα ανταλλακτικά
   -  Επισκευές σε χρόνους Ρεκόρ, επωφεληθείτε από τους ταχύτατους χρόνους επισκευής
   -  Εγγύηση Επισκευής Επωφεληθείτε από την Εγγύηση επισκευής μας
   -  Δωρεάν Παραλαβή/Αποστολή από/σε όλη την Ελλάδα!
   -  Υπερσύγχρονα εργαστήρια επισκευών με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς.
   -  Online Παρακολούθηση Επισκευής, παρακολουθείστε την εξέλιξη της Επισκευής σας online! Ενημέρωση μέσω E-mail και SMS.
   -  Σύστημα Tickets, καταχωρήστε ένα Ticket και παρακολουθήστε την εξέλιξή του online
   -  Ανταλλαγές και αγορές των παλιών - μεταχειρισμένων συσκευών σας ( Laptops, Smartphones, Tablets, Υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, παιχνίδια,...)
   -  Επισκευές στο Χώρο σας Επισκευές "on site" στο Χώρο σας  

   -  Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος για όλες τις συσκευές
   -  Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές & Άμεση Επισκευή με ραντεβού

Η δουλειά μας τελειώνει μόνο με την πιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη, την θετική του αξιολόγηση και την έγκριση του. Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας.

☺ Χαμογελάστε το EasyService είναι εδώ. Keep Calm,... Call EasyService and Smile