Αυτό το καλοκαίρι, οι gamers μπορούν να επωφεληθούν από μια ειδική προσφορά της Kaspersky Labκαι της Blizzard Entertainment. Όσοι αγοράσουν το Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 ή το Kaspersky Total Security – Multi-Device (από καταστήματα λιανικής ή online) θα λάβουν κι ένα ειδικό δώρο: «επικό», in-game περιεχόμενο για το παιχνίδι Heroes of the Storm της Blizzard Entertainment και συγκεκριμένα τον playable χαρακτήρα “Hero Muradin Bronze beard” και το skin “Magni Muradin”.

Το Heroes of the Storm είναι ένα δωρεάν online ομαδικό παιχνίδι μάχης, με πρωταγωνιστές διάφορους εξαιρετικά δημοφιλείς χαρακτήρες παιχνιδιών της Blizzard. Ομάδες ηρώων και κακών από τo «σύμπαν» της Blizzard και παιχνίδια όπως το Warcraft, το StarCraft και το Diablo, εισβάλουν στο Nexus και συμμετέχουν σε ένα «χάος» που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, σε διάφορα πεδία μάχης, με εξελίξεις που επηρεάζουν τις στρατηγικές των παικτών και αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

Οι gamers που θα αγοράσουν τα προϊόντα ασφαλείας της Kaspersky Lab μπορούν να επωφεληθούν από την κορυφαία προστασία απέναντι σε όλους τους τύπους των σύγχρονων ψηφιακών απειλών που μπορεί να συναντήσουν καθημερινά. Το ψηφιακό έγκλημα δεν έχει πλέον στόχο αποκλειστικά την κλοπή κωδικών πρόσβασης για τραπεζικούς λογαριασμούς ή την αποστολή ενοχλητικών spam μηνυμάτων. Οι ψηφιακές απειλές είναι ένα σοβαρό θέμα και για τους games. Η Kaspersky Lab διαθέτει σήμερα αρχεία για πάνω από 4.000.000 διαφορετικά κακόβουλα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν ειδικά τους games. Γι’ αυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους gamers να φροντίσουν για την ασφάλεια τους ενάντια σε πιθανές απειλές.

Όπως δήλωσε ο Peter Aleshkin, Consumer Marketing Group Manager της Kaspersky Lab για την Περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών,

“Ξέρουμε τι χρειάζονται και οι gamers και έχουμε λάβει υπόψη τις ανάγκες τους στο Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 και το Kaspersky Total Security – Multi-Device. Οι λύσεις μας διαθέτουν την ειδική λειτουργία ‘Game Mode’ που, όταν ενεργοποιείται, λειτουργεί με ελάχιστη παρεμβολή ή επιρροή στους πόρους του συστήματος και απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις, αμέσως μόλις γίνει η εκκίνηση του παιχνιδιού”

Η ειδική προσφορά για το Heroes of the Storm ισχύει μέχρι τον Αύγουστο για την Ελλάδα, την Τουρκία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και για τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και τη Μολδαβία.