0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Πρόσληψη Τεχνικών στο EasyBuy - EasyService

Ελάτε μαζί μας στην επιτυχία!

Το EasyBuy - EasyPoint προσφέρει ενδιαφέρουσες και προκλητικές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς καθηκόντων.

Διαδικασία Πρόσληψης

H διαδικασία πρόσληψης αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

1. Αποστολή Βιογραφικού.

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φάξ ή απλό ταχυδρομείο

2. Αξιολόγηση Αίτησης.

Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του EasyPoint-EBW αξιολογεί όλες τις εισερχόμενες αιτήσεις, ελέγχοντας ότι καλύπτουν όλα τα προσόντα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για κάθε διαθέσιμη θέση εργασίας. Όλες οι αιτήσεις καταχωρούνται σύμφωνα με τα δυνατά σημεία και την ειδικότητα του κάθε υποψηφίου και φυλάσσονται για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

3. Δομημένες Συνεντεύξεις.

Για να εξασφαλίσουμε ότι η διαδικασία πρόσληψης είναι δίκαιη, οι υποψήφιοι καλούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία των συνεντεύξεων. Οι συνεντεύξεις διεξάγονται με βάση τις αντίστοιχες ιδιότητες που απαιτούνται για την εκάστοτε θέση εργασίας. Οι ιδιότητες αυτές μεταφράζονται σε δεξιότητες, γνώσεις και συμπεριφορές απαραίτητες για την επιτυχή ανταπόκριση του υποψηφίου στα καθήκοντα της κάθε θέσης.

4. Ενημέρωση.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής, οι υποψήφιοι ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

5. Προσφορά Εργασίας.

Όταν κάποιος υποψήφιος φτάσει στο τελικό στάδιο επιλογής, λαμβάνει προσφορά θέσης εργασίας στο EasyPoint .

Πατήστε εδώ για να καταλάβετε για ποιο λόγο πρέπει να μας επιλέξετε. Top 11 Λόγοι για να επιλέξετε το EasyPoint για την σταδιοδρομία σας

Το EasyPoint αναζητά αυτή την στιγμή:

To EasyPoint αναζητά  για τα καταστήματά του Τεχνικούς Η/Υ και τεχνικούς συσκευών κινητής τηλεφωνίας για το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης -Επισκευών. (Πατήστε Εδώ)

Loading...
Παρακαλώ Περιμένετε..
ΦΕΥΓΕΙΣ; Στάσου...Που ΠΑΣ;
ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΑ
Απο Την Παραγγελία Σου
Τουλάχιστον Δώσε Μας Το email Σου Για Να Μη Χαθούμε, Να Μαθαίνεις Πρώτος Μεγάλες Προσφορές, Εκπτώσεις Και Για Να Κερδίζεις!
ΘΕΛΩ ΔΩΡΑ!
Κουπόνι: df56s5d8