0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:1. Αντικαταβολή
 . Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier - εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το επιτρεπόμενο ποσό αντικαταβολής είναι μέχρι 500 € για μεγαλύτερα ποσά είναι υποχρεωτική ο τρόπος πληρωμής να πραγματοποιηθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας ή τραπεζική κατάθεση. Ενημερωθείτε για το κόστος μεταφορικών ΕΔΩ. Σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2, οι αγορές συνολικής αξίας 499,99 ευρώ και άνω δεν εξοφλούνται με μετρητά. Ως εκ τούτου η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου.

 
2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Aν έχετε στη κατοχή σας MASTERCARD,VISA μπορείτε να πληρώσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών VivaPayments  και μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις συναλλαγές σας μέσω του διαδικτύου. Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, μεταβαίνει στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας VivaPayments στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA ή MASTERCARD ή Diners ή American Express, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία Deltapay - VivaPayments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή - κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 05/15 για μια κάρτα που λήγει το Μάιο του 2015 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα).Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών o ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε από το κατάστημά μας θα πρέπει να είστε παρών ο ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του προσώπου που παραλαμβάνει να αναγράφεται στην κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με έλεγχο-επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, με υπογραφή του ίδιου του κατόχου της κάρτας και αναγραφή ολογράφως του ονοματεπώνυμου, υπογραφής και του αριθμού ταυτότητας στο δελτίο παραλαβής.


Προσοχή !! κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας και για συναλλαγές άνω των 100 € πρέπει απαραίτητα να αποστείλετε ένα αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής κάρτας σας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία που θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο του νόμιμου κατόχου που είναι και ο μόνος που μπορεί να παραλάβει) με email στο orders@ebw.gr, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την προστασία των ιδιοκτητών των πιστωτικών καρτών. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

 


 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του EasyBuy Points. Ενδέχεται να ζητηθει προκαταβολή ίση με το ποσό του 30%, της συνολικής αξίας για προιόντα που ανήκουν στην κλιμακα υψηλής τεχνολογίας  και προιόντα με ελάχιστο απόθεμα στον προμηθευτή μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μαςστέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο sales@ebw.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του συστήματος Online επικοινωνίας ( εμφανίζεται κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα μας ). Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 2106199661 . Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail και sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

 (Ενδέχεται να ζητηθει προκαταβολή ίση με το ποσό του 30% της συνολικής αξίας, για προιόντα που ανήκουν στην κλιμακα υψηλής τεχνολογίας  και προιόντα με ελάχιστο απόθεμα στον προμηθευτή μας.)                 

Μετά την κατάθεση χρημάτων  πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα  email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο  sales@ebw.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο  2106199661.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Με πληρωμή με πιστωτική κάρτα και τραπεζική μεταφορά ο πελάτης κερδίζει τα έξοδα αντικαταβολής και χρεώνεται μόνο με το κόστος της απλής μεταφοράς που ξεκινάει από 1,80 € μαζί με Φ.Π.Α.

  


 

 

- ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΦΠΑ ΒΑΣΗ ΠΟΛ.1150/2017 (Κινητά τηλέφωνα-Κονσόλες παιχνίδια-Ταμπλέτες και φορητοί υπολογιστές) -                                                                                                   

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο με ΦΠΑ επικοινωνήστε μαζί μας διότι δεν χρειάζονται τα παρακάτω έγγραφα και η έκδοση ειναι άμεση*         

Για αγορά των παραπάνω συσκευών με έκδοση τιμολογίου με απαλλαγή ΦΠΑ θα χρειαστείτε τα παρακάτω δικαιολογητικά και προϋποθέσεις:

1. Στοιχεία Φυσικού Προσώπου και Επιχείρησης από το Τaxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο, το πολύ 1 ημέρα πριν την παραγγελία σας για Ατομικές Επιχειρήσεις - Ελ. Επαγγελματίες.
2. Στοιχεία Νομικού Προσώπου και Επιχείρησης από το Τaxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο, το πολύ 1 ημέρα πριν την παραγγελία σας για Εταιρείες.
3. Αντίγραφο Έναρξης Εργασιών Επιχείρησης - Ελ. Επαγγελματία.
4. Γενικό Πιστοποιητικό εκπροσώπησης ΓΕΜΗ για Εταιρείες.
5. Καταστατικό Επιχείρησης για Εταιρείες.
6. Φωτοτυπία ταυτότητας ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου Φυσικού Προσώπου για Ατομικές Επιχειρήσεις - Ελ. Επαγγελματίες ή του Νόμιμου Εκπροσώπου για Εταιρείες.
7. Επικυρωμένο έγγραφο τραπέζης που αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι Εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ.
8. Υπέυθυνη δήλωση (επικυρωμένη απο ΚΕΠ ή Αστυνομία )του Φυσικού Προσώπου για Ατομικές Επιχειρήσεις - Ελ. Επαγγελματίες ή Νομίμου Εκπροσώπου για Εταιρείες οτι είναι ενήμερος για την Αγορά / Παραγγελία.
9. Εξόφληση με Εταιρικό Τραπεζικό Λογαριασμό ή Τραπεζική κάρτα υποχρεωτικά με δικαιούχο το Φυσικό Πρόσωπο για Ατομικές Επιχειρήσεις - Ελ. Επαγγελματίες ή Νόμιμο Εκπρόσωπο για Εταιρείες. 
10. Παραλαβή στο κατάστημα ή μέσω δέματος απο το ίδιο το Φυσικό Πρόσωπο ή Νόμιμο Εκπρόσωπο με επίδειξη ταυτότητας ή απο άτομο του οποίου θα χορηγηθεί εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής ( ΚΕΠ - αστυνομικό τμήμα ) και την ταυτότητά του ή το διαβατήριο του.

- Τα έγγραφα θα πρέπει να αποστέλλονται σε μορφή pdf σ’ ένα ενιαίο email στο orders@ebw.gr για να διευκολύνεται ο έλεγχος από το νομικό τμήμα.
- Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος , εκτιμώμενος χρόνος 10 εργάσιμες ημέρες, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να προχωρήσετε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ στο τραπεζικό έμβασμα.
- Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, τότε το ΦΠΑ 24% θα χρεωθεί κανονικά στο τιμολόγιο.
- Σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει τα παραπάνω έγγραφα στο σύνολό τους (τα αντίστοιχα για Φυσικό ή Νομικο Πρόσωπο) εντός 24 ωρών απο τη παραγγελία ή δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία προειδοποίηση και το προιόν θα αποδεσμεύεται, ο πελάτης δε, θα ειδοποιείται με SMS.

 ΠΡΟΣΟΧΗ

Για την επιβεβαίωση της ιδιότητας του υποκείμενου και του δικαιώματος έκπτωσης του αγοραστή, δηλαδή ότι είναι ενταγμένος στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, ο πωλητής έχει υποχρέωση να ζητά από τον αγοραστή ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΦΠΑ.

Σημείωση
Οι πελάτες για να πραγματοποιήσουν παραγγελία σε κάποιo Easy Point θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα τηλεφωνικά για να πραγματοποιηθεί συνεννόηση για το τρόπο πληρωμής και για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας τους. (Για το κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης - επισκευαστικό κέντρό για προιόντα και συσκευές εκτός εγγύησης με εξειδικευμένους τεχνικούς και σύγχρονα διαγνωστικά - επικοινωνείστε με το EasyService).
Loading...
Παρακαλώ Περιμένετε..