0

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Ευκαιρίες Εργασίας στο EasyBuy

Ελάτε μαζί μας στην επιτυχία!

Το EasyBuy - EasyPoints προσφέρει ενδιαφέρουσες και προκλητικές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς καθηκόντων.

Διαδικασία Πρόσληψης

H διαδικασία πρόσληψης αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:

1. Αποστολή Βιογραφικού.

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φάξ ή απλό ταχυδρομείο

2. Αξιολόγηση Αίτησης.

Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του EasyBuy αξιολογεί όλες τις εισερχόμενες αιτήσεις, ελέγχοντας ότι καλύπτουν όλα τα προσόντα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για κάθε διαθέσιμη θέση εργασίας. Όλες οι αιτήσεις καταχωρούνται σύμφωνα με τα δυνατά σημεία και την ειδικότητα του κάθε υποψηφίου και φυλάσσονται για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

3. Δομημένες Συνεντεύξεις.

Για να εξασφαλίσουμε ότι η διαδικασία πρόσληψης είναι δίκαιη, οι υποψήφιοι καλούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία των συνεντεύξεων. Οι συνεντεύξεις διεξάγονται με βάση τις αντίστοιχες ιδιότητες που απαιτούνται για την εκάστοτε θέση εργασίας. Οι ιδιότητες αυτές μεταφράζονται σε δεξιότητες, γνώσεις και συμπεριφορές απαραίτητες για την επιτυχή ανταπόκριση του υποψηφίου στα καθήκοντα της κάθε θέσης.

4. Ενημέρωση.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής, οι υποψήφιοι ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

5. Προσφορά Εργασίας.

Όταν κάποιος υποψήφιος φτάσει στο τελικό στάδιο επιλογής, λαμβάνει προσφορά θέσης εργασίας στο EasyBuy .

Πατήστε εδώ για να καταλάβετε για ποιο λόγο πρέπει να μας επιλέξετε. Top 11 Λόγοι για να επιλέξετε το EasyBuy για την σταδιοδρομία σας

Το EasyBuy αναζητά αυτή την στιγμή:

To EasyBuy  αναζητά για το κατάστημά της στο Μαρούσι Πωλητή ή Πωλήτρια για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. (Πατήστε Εδώ)

To EasyBuy  αναζητά  για το κατάστημά της στο Μαρούσι Τεχνικούς Η/Υ και τεχνικούς συσκευών κινητής τηλεφωνίας για το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης -Επισκευών. (Πατήστε Εδώ)

To EasyBuy αναζητά για το κατάστημά της στο Μαρούσι Προγραμματιστές - Software Developers. (Πατήστε Εδώ)

To EasyBuy αναζητά για το κατάστημά της στο Μαρούσι Principal staff Engineer - Architect Software Developer (Πατήστε Εδώ)

To EasyBuy αναζητά για τις κεντρικές αποθήκες στο Μαρούσι Yπεύθυνο Λογιστηρίου. (Πατήστε Εδώ)

To EasyBuy αναζητά για τις κεντρικές αποθήκες στο Μαρούσι Αποθηκάριους για το τμήμα Αποθήκης. (Πατήστε Εδώ)

Αν σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί μας και έχεις έμπνευση και όρεξη για δουλειά, έλα να αναπτύξεις μαζί μας μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα. Εμείς θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@ebw.gr. Επίσης μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ταχυδρομική διεύθυνση: EasyBuy, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Μεσογείων 165, 15126, Μαρούσι.

Loading...
Παρακαλώ Περιμένετε..