PS2 Game - SingStar: Party (Game Only)

 Product Code: 9779
 Part Number: ps3slim120gb

 Availability: In Stock (LIMITED AVAILABILITY)

Sent within 1 - 2 days

From: 65.14 € -23.08%
 Web Price:
 In Store Price:
 Includes VAT 24%

Available Payment Methods:

PS2 Game - SingStar: Party (Game Only)
Read More 
 Short Link for the product: 
Το SingStar Party εγγυάται να σας χαρίσει τα πιό ξέφρενα και συναρπαστικά πάρτυ προσφέροντάς σας ένα ιδιαίτερο μίγμα multilplayer διασκέδασης. Τραγουδήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια στο μικρόφωνο και το παιχνίδι θα μετρήσει την ένταση, τη χροιά και το ρυθμό σας αναλύοντας την απόδοσή σας. Εξασκηθείτε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας ή βουτήξτε κατευθείαν στη δράση συμμαχώντας ή αντιμετωπίζοντας τους φίλους σας μέσα από διάφορα καθηλωτικά mini-games σε μάχες έως και 8 παικτών.

Όπως και οι υπόλοιποι τίτλοι της δημοφιλούς σειράς SingStar, το SingStar Party διαθέτει μία εξαιρετική λίστα τραγουδιών με κομμάτια από σύγχρονους καλλιτέχνες όπως οι Maroon 5 και οι Scissor Sisters ή κλασικές μπάντες όπως οι The Police και Duran Duran. Μπορείτε ακόμη να δείτε και τα επίσημα μουσικά βίντεο των τραγουδιών.

Η πλήρης λίστα των τραγουδιών:
Alicia Keys - Fallin'
Ashford & Simpson - Solid
Bill Withers - Ain't No Sunshine
Blu Cantrell - Hit 'Em Up Style (Oops!)
Bob Marley - No Woman No Cry
Buggles - Video Killed The Radio Star
Busted - Year 3000
Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun
Destiny's Child - Survivor
Dido - White Flag
Duran Duran - Hungry Like The Wolf
Elton John & Kiki Dee - Don't Go Breaking My Heart
Elvis - Way Down
Franz Ferdinand - Take Me Out
George Michael - Faith
Jamiroquai - Cosmic Girl
Javine - Real Things
Kylie Minogue - I Should Be So Lucky
Little Richard - Tutti Frutti
Maroon5 - This Love
Natasha Bedingfield - Single
Pink - Just Like A Pill
Scissor Sisters - Take Your Mamma
Sonny & Cher - I Got You Babe
Spandau Ballet - Gold
Spice Girls - Who Do You Think You Are
The Beautiful South - A Little Time
The Foundations - Build Me Up Buttercup
The Police - Every Breath You Take
Tiffany - I Think We're Alone Now
Ειδικά Χαρακτηριστικά

  • Παίκτες: 1-2
  • Περιοχή DVD: PAL
  • Rating: 3+

Easy Buy World Warranty:

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει εγγύηση για 24 μήνες. The warranty time of a product depends from vendor and model-type of product. We recommend to always check official vendor websites, to find better info regarding a product's warranty period.

 Products you have seen recently: