Καταστήματα Easy Buy World

Easy Buy World Καταστήματα

Κεντρικό Κατάστημα - Αποθήκες

Διεύθυνση: ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 165 & ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, 15126, ΜΑΡΟΥΣΙ

Πλησίον Σχολών ΔΟΥΚΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.  
Το Κεντρικό Κατάστημα/Αποθήκη του Easy Buy World στο Μαρούσι εξυπηρετεί πελάτες λιανικής - χονδρικής, εταιρείες, καταστήματα και υποκαταστήματα για πωλήσεις προϊόντων και για παραλαβές/αποστολές συκευών - service ( υπολογιστών, παιχνιδομηχανών, κινητών τηλεφώνων, gadgets,...) προς επισκευή, κοστολόγηση, έλεγχο, συντήρηση, ανταλλαγή.


Για τους νέους τρόπους παραγγελίας ενημερωθείτε ΕΔΩ . Προτείνουμε σαν το καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας μέσω internet στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μέσω email ή τoυ Online συστήματος που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας.
 


Τηλ: 210 6199661

ΦΑΞ/FAX: 211 8000545

Web: www.ebw.gr , www.easyservice.gr

Email: info@ebw.gr, info@easybuyworld.com

Ωράριο Λειτουργίας (Μαρούσι) : Δευτ - Παρα 10:00 - 19:00 , Σάββατο 10:00 - 16:00
Το κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης (με εξειδικευμένους τεχνικούς και διαγνωστικά συσκευών)λειτουργεί στο Μαρούσι.

Πατήστε για Φόρμα Αίτησης Συσκευής για επισκευή - έλεγχο.


Για τηλεφωνικές παραγγελίες - service και οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε:
   •                             
   •  

    Γλυφάδα:

     2109620863
   •                
   •  

    Δράμα:

     2521046517
   •                
   •  

    Αγρίνιο:

     2641023524
   •                             
   •  

    Νίκαια:

     2104966101. 6908676386
   •                             
   •  

    Αιγάλεω:

     2105912493 -2130043409
   •  

   •  

    Μαρούσι:

     1) Τηλ: 2106199661.
    2) Με παράδοση στο χώρο σας με παραγγελία από την ηλεκτρονική σας σελίδα.
    3) Με αποστολή ΦΑΧ στο 2118000545.
    4) Με αποστολή email στο sales@ebw.gr
    5) Με επικοινωνία με το Online σύστημα επικοινωνίας μας που εμφανίζεται κάτω δεξιά στην σελίδα μας.
    6) Με αποστολή SMS ή κλήση στο κινητό μας στο 6980700596.
   •      
   •  

    ΦΑΞ/FAX:

     2118000545

Σημεία Πώλησης - EasyBuyWorld

Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το κοινό μας στην Αττική και στην επαρχία αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μικρών τοπικών καταστημάτων τα οποία ονομάσαμε EBW Points. Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι οι πελάτες μας στην επαρχία να απολαμβάνουν τα ιδια προνόμια των πελατών μας στην Αθήνα δηλαδή:

 • Να μπορούν να μιλήσουν, αν το επιθυμούν, και πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ενημερωμένο πωλητή και να δώσουν μια νέα παραγγελία επί τόπου την οποία και θα μπορούν να παραλάβουν μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Να μπορούν γενικότερα να παραλάβουν μέσα στις ώρες λειτουργίας του EBW Points τις παραγγελίες που μπορεί να έχουν στείλει είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.
 • Να απολαμβάνουν την ίδια πολιτική εξόδων αποστολής με τους πελάτες στην Αθήνα. Δηλαδή αποστολή στο χώρο του πελάτη με ελάχιστο κόστος και δωρεάν αποστολή για ποσοτικές παραγγελίες στις πόλεις που εξυπηρετούνται από EBW Points.
 • Να έχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση παραγγελιών από το EasyBuyWorld. Ο πελάτης θα συναλλάσσεται μόνο με το EasyBuyWorld χωρίς να μεσολαβεί οποιοσδήποτε άλλος μεταφορέας αφού το τμήμα διακίνησης του EasyBuyWorld θα τον ενημερώνει τηλεφωνικά για την ώρα παράδοσης και η παραγγελία θα παραδίδεται στο υποκατάστημα του EasyBuyWorld ή με courier-ταχυμεταφορές στον χώρο του πελάτη.
 • Να μπορούν να παραδίδουν ένα προιόν για service, επισκευή ή αναβάθμιση στα EBW Points χωρίς να χρειάζεται να το αποστείλουν στην Αθήνα.

Θεωρούμε ότι η δημιουργία των EBW Points είναι στην κατεύθυνση να βρεθούμε πιο κοντά και να εξυπηρετήσουμε πιο καλά όλο το κοινό μας. Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια με τα καταστήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η βασική αρχή την οποία προωθούμε είναι αυτή της συνεργασίας και όχι της δέσμευσης. Από πλευράς μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε προϊόντα με εγγύηση, εμπορικά, διαρκώς ανανεώσιμα, να προβάλουμε το κατάστημά σας εφ όσον αυτό δημιουργηθεί και να το εντάξουμε στο σύνολο των καταστημάτων του EasyBuyWorld παρέχοντάς σας επιπλέον την αποκλειστικότητα στην περιοχή σας.

Ετοιμάζεται ήδη και το επόμενο EBW Point.

Σημείωση
Τα EBW Points του EasyBuyWorld είναι (Franchise) διαφορετικής ιδιοκτησίας από το κεντρικό κατάστημα και για αυτό το λόγο είναι λογιστικά, φορολογικά, νομικά και διαχειριστικά ανεξάρτητα. Γίνεται κοινή χρήση εμπορικής ονομασίας, κοινές διαφημίσεις - ιστοσελίδες, οικονομία κλίμακας μέσω κοινών ποσοτικών παραγγελιών και κοινός τιμοκατάλογος προϊόντων.  Το κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης (με εξειδικευμένους τεχνικούς και διαγνωστικά συσκευών)λειτουργεί στο Μαρούσι. Κάποια υποκαταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες και πώληση προϊόντων που δεν προσφέρονται από το κεντρικό κατάστημα - κεντρικές αποθήκες οπότε για την παροχή αυτών των υπηρεσιών και προϊόντων οι πελάτες πρέπει να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα.

EBW Point Μαρούσι: Μεσογείων 165 & Σαλαμινομάχων, Μαρούσι, 15126, Τρόποι Επικοινωνίας: Τηλ: 210 6199661, 6980700596,   Fax: 2118000545,  (Online Chat στην ιστοσελίδα μας, εμφανίζεται κάτω δεξιά),  Email: info@ebw.gr ( Κεντρικές αποθήκες)

(Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές από 10.00 - 19.00 και Σάββατο από 10.00 - 16.00 ),(Το κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης - εξειδικευμένοι τεχνικοί και σύγχρονα διαγνωστικά - λειτουργεί στο Μαρούσι)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υποκαταστήματα EBW Points μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα emails: business@ebw.gr , affiliate@ebw.gr , info@ebw.gr

Επισκευές - Έλεγχος - Τεχνική Υποστήριξη συσκευών: Πατήστε για Φόρμα Αίτησης Συσκευής για επισκευή - έλεγχο.

Εγγραφή στο Newsletter του EasyBuyWorld